Effektiv karrieretræning på 3.770.000 MHz. vigtig du ligger på frekvensen ingen + ingen -, så er du advaret!

Læring og træning helt uden sved på panden!!

Mentaltræning for videnspersoner:

Træk i dit mentale træningstøj, og mød op på 3.770.000 MHz. til en gratis prøve time, hvis du da kan holde så længe, men kan du det, så er det lige noget for dig.

Her får du inspiration til, at træne din læringsmuskel, så du kan styrke dine præstationer - det kan give virkelig velvære i dit liv, måske kan du endda undgå lægebesøg, for man bliver helt bidt af den gode tone, der kan også godt udeles smileys.

Og når det gør sig gældende, så forestiller jeg mig, at hele flokken ser sådan her ud. 

Det tales tre sprog på frekvensen, og det er, fin, mellem og grov, så der er lidt for enhver smag, der krydres godt med salt og peber på sproget, så er du advaret.

Mød op og kom i topform:

Vi varmer op dagligt mellem kl. 09.00 og 18.00, af og til er der også lidt overarbejde, men det er kun, hvis forholdene er gode.

Vi tager pulsen på tidens og døgnets vigtigste begivenheder, og det er her, vores kompetencer komme til udfoldelse, og giver dig nogle smagsprøver på, hvordan du strammer op på din personlighed, så du kommer i form til, at nå dine mål, som eksempelvis kunne være, at du skal lægges iseng til middagssøvn, alt efter, hvor vrøvlet du bliver.

Du kan bl.a få lagt et individuelt program, som matcher dit potentiale, dine ønsker og dine muligheder, det er dog ikke sikkert, du får et ben til jorden, men så er det altså fordi du ikke har fattet melodien, så lytter du blot lidt videre, eller også slukker du din radio, eller går et andet sted hen, og kommer aldrig mere, det sidste kan du sikkert ikke overholde. Selvom du siger, at du aldrig kommer eller lytter på 3.770.000 MHz.

Men et godt råd til dig, der alligevel vover dig ind på fekvensen skal være, at du ikke udtaler dig negativt om dem der kommer og er på 3,770 så lad være med det, for så er du nemlig ikke velkommen på 3,770.  Vi lytter jo også med på andre frekvenser i amatørbåndene, og har øre og øjne åbne hele døgnet rundt.

Men tænk så lige på, at det er den mest aflyttede og debaterende frekvens, blandt radioamatøre i Danmark, alle har en mening om de personligheder der underholder dagen lang, og det er på godt og ondt.

Mange hilsner og på genhør, netop på 3.770. Frekvensen for de korte indlæg, og hurtige replikker.

God fornøjelse!

Palle Iversen OZ4N